vegetarische kaassoufles

Ingrediënten:
 tarwebloem, water, 20 % kaas, plantaardige vet (palm), zout plantaardige olie (raapzaad), zetmeel (rijst, aardappel), voedingszuur : E 330, verdikkingsmiddelen: E1414, E401, E461, smeltzout: E452, gist, E412 emulgator: E471, curcuma, kleurstof: E100, rijsmiddelen: E450, E451, E500

Bereidingswijze:
frituren in olie of vet van maximaal 175°C. Bevroren maximaal 5-6 minuten. Ontdooid maximaal 3-4 minuten. De aangegeven bereidingstijd en -temperatuur niet overschrijden. Let op dat de producten niet tegen elkaar aanliggen tijdens het frituren. De producten niet half ontdooid bereiden. Laat het product na bereiding 2 minuten rusten voor een optimaal resultaat.

Voedingswaarden per snack:
Calorieën: 180 kcal
Vet: 9,3 g
Waarvan verzadigd: 5,0 g
Eiwit: 18,9 g
Koolhydraten: 0,6 g
Suiker: 4,9 g
Zout: 1,0 g

TERUG NAAR HET OVERZICHT