9:00 – 18:00

Over ons

Dit is wat wij doen

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in Halal diepvriesproducten onder de naam Beypilic die middels onze eigen distributieafdeling hun weg vinden naar de detailhandel.

Productontwikkeling
De afdeling productontwikkeling is dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe kwaliteitsproducten. Zij bewaken of ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat deze wordt aangepast aan de smaak van de consumenten; tenslotte zijn zij het voor wie we het doen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd conform de regelgeving zoals beschreven in de Islamitische spijswetten; zij kunnen in alle vertrouwen worden geconsumeerd. Wij staan er dus voor garant dat al onze producten Halal gecertificeerd zijn.

Distributie & marketing

Onze distributie naar de verkooppunten gaat middels bekwaam personeel die er voor zorgen dat onze producten in de diepvries er professioneel uit blijven zien. Zij zorgen er ook voor dat u een diepvrieskast in bruikleen krijgt die past in uw winkel; onze serviceafdeling staat altijd klaar om eventuele defecten aan de vriezers snel te verhelpen.

Onze afdeling marketing besteedt veel aandacht aan de layout van de verpakkingen;  de productkwaliteit staat weliswaar nummer één, maar het is ook belangrijk hoe de verpakking eruit ziet opdat de consument zich geprikkeld voelt om onze producten te kopen. Maandelijks hebben wij aanbiedingen en verzorgen voor de winkeliers het reclamemateriaal zodat hun omzet en omzetsnelheid wordt verhoogd.

 

Vis-diepvriesproducten

Wij zijn onlangs ook gestart met de verkoop van diepvriesvisproducten van hoge kwaliteit. Deze producten worden verkocht onder de naam Okyanus Seafood. Wij hebben in samenwerking met een van de grootste Nederlandse vis-importbedrijven een specifiek assortiment samengesteld voor de supermarkten in Nederland.

Tok-Yat

In 2015 hebben wij een nieuwe lijn met deegproducten opgezet, onder de naam Tok-Yat. om deze lijn op kort termijn te laten groeien In samenwerking met vele fabrikanten in Europa komen er in de komende tijd steeds meer door ons zelf samengestelde deegproducten op de markt.

Export

Na het succes van onze diepvriesproducten in Nederland zijn we in 2010 gestart met export naar België en Frankrijk; hier hebben wij vaste distributeurs.

Blijf op de hoogte an acties en aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief